Klubbens værdier

Taekwondo Team Haderslev er en dynamisk klub som lægger stor vægt på alle aspekter af den gamle koreanske kampkunst Taekwondo.

Det er vigtigt for os at bevare traditionerne og respekten for kunsten samtidigt med at træningsmetoderne altid er opdaterede, så eleverne lærer mest muligt på kortest tid.

Derfor læner vi os op ad de samme metoder som eliten inden for diverse sportsgrene bruger, da de for at være blandt de bedste er nødt til at være i konstant udvikling hvad angår træningsmetoder.

Så der hvor det er muligt bliver forældede træningsmetoder udskiftet med nye og mere moderne, selvfølgelig under hensyntagen til Taekwondos stolte traditioner.

Samtidigt er trænerne løbene på kurser og de udvikler sig konstant ved at sætte sig ind i de nyeste videnskabelige fakta vedrørende fysisk og mental træning.

Der vil løbende være gæstetrænere fra andre klubber og endda andre kampsportsgrene, så vi altid kan være forrest i feltet.

Udover Taekwondo stævner vil der også være mulighed for at deltage ved åbne stævner i kamp og teknik – altså stævner hvor der er udøvere fra mange forskellige kampsportsgrene fx kickboxing, karate, kung-fu og muay thai.

Klubben er medlem af Dansk Taekwondo Forbund (DTaF) og alle medlemmer har en kollektiv ulykkesforsikring gennem forbundet.

Vi er desuden medlem af interesseforeningen Sim Uu, som er en forening der støtter op om Sabumnim Ko Tai Jeong 9. dan. Du kan læse mere om Sim Uu her