f logo

Sådan starter du

1. Find dit hold

Find det hold der passer bedst til dig eller dit barn i menuen Hold og Tider.

2. Prøvetræning

Du kan få op til en måneds prøvetræning i klubben. Kom forbi klubben og træn med. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os (efter kl. 17):

Johny Gramberg
Tlf. 51 24 00 01
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

3. Holdtilmelding og betaling

For at blive medlem skal du oprette en profil i vores medlemssystem Klubmodul og tilmelde dig holdet i menuen Holdtilmelding. Ved tilmeldingen skal der betales med et betalingskort. Har man ikke et betalingskort skal klubbens kasserer kontaktes, så der kan findes en anden løsning.
Hvis et hold er fyld op vil vores medlemssystem automatisk tilbyde en venteliste. I bliver kontaktet på mail når der er en plads på holdet. Der vil være et link til betalingen og efter betaling er man medlem af klubben og tilmeldt holdet.

Gå til Klubmodul her

Køb en dragt

Du kan købe en dragt (Dobok) hos vores samarbejdspartner BudoXpertens webshop. Vi anbefaler DENNE DRAGT til begyndere, fordi der medfølger hvidt bælte. 

Da klubben optjener 10% i bonus for hvert køb du laver, bedes du ved bestilling på BudoXpertens webshop indtaste koden TEAM-HADERSLEV. Så optjener vi lidt rabat og kan derved spare penge - og det kommer jo også dig tilgode i den sidste ende!

Du skal også købe et klubmærke til at sy på dragten. Klubmærke og klubtrøje med logo kan købes på vores Klubshop, som du finder i Klubmodul.

Gå til Klubshoppen her