Sponsorer

 


 

f logo

07.12.13

En lille flok af Taekwondo Team Haderslevs Dragonkids fik i weekenden nye bælter:
Andreas Norlander Jensen, Cecilie Schrøder, Ida Lindahl, Sebastian Andersen og Sofie Nielsen fik gult mon-bælte, Lauritz Hvidegaard Zempel fik blåt mon-bælte.
Instruktør Henrik Antonsen stod for bælteprøven og havde Morten Jensen som hjælpetræner.

17.11.13

Taekwondo Team Haderslev havde i weekenden 9 voksne elever til graduering.
Nogle var oppe til deres første graduering, gul-snip mens en enkelt modtog det blå bælte.
Den store variation imellem graderne gjorde ikke gradueringen lettere, så det var en flok lettere udmattede taekwondo-udøvere der efter godt 2 timer med teori, kamp, teknik og selvforsvar stolte kunne binde det nye bælte om maven.
Fra venstre ses Ina Skøtt som fik blåt bælte, Niklas Hansen med gul snip, Jeanette Christiansen med Orange bælte, Emil Cenholt med gul snip, Mette Zempel med gult bælte, Julie Hansen med gult bælte, Niels Jørgensen med gult bælte, Marie-Cathrine G. Sørensen også gult bælte og Bjarne Hansen med gul snip.
Alle lagde en stor indsats i gradueringen og de blev gradueret af Johny Gramberg og Morten Johansen samt Søren Sivertsen fra Vojens Taekwondo Klub.

13.11.13

Taekwondo Team Haderslev har fået flere gul-snipper!

Den første graduering i Taekwondo er til hvidt bælte med gul snip - og der var fire børn der forleden kæmpede sig til den i Taekwondo Team Haderslev.
Efter 1½ time hvor de viste alt hvad de havde lært af spark, slag og blokeringer samt både kamp og selvforsvar kunne de alle fire stolte modtage deres nye snip og tilhørende diplomer.
De klarede det alle til UG og der var mødt en flok stolte forældre op for at ønske de svedige børn tillykke.
Fra venstre ses: Sebastian Skov, Simon Kjærgaard, Frederik Mørch og Ida Østergaard.
Gradueringen blev foretaget af Johny Gramberg og Morten Johansen - og som en lille overraskelse bedømt og fik deres Taekwondo-Pas stemplet af Sabumnim Søren Sivertsen, 4. Dan, fra Vojens Taekwondo Klub.

12.10.13

Taekwondo Team Haderslevs "Dragonkids" fik i weekenden nye bælter.
Dragonkids er i alderen 5-9 år og dermed klubbens yngste udøvere.
Omtrent halvdelen af klubbens børn var klar til bælteprøvningen, så hele 33 børn viste deres evner med næver og fødder og de kunne derefter alle binde deres nye bælter om maven.
Pensummet og træningen er speciel tilrettelagt de mindste og de kører et bæltesystem uafhængigt af klubbens øvrige hold, de har mulighed for at komme op til et nyt bælte hver 3. måned.
Følgende fik blåt bælte: Frey Kipp Antonsen, Aske Wogensen, Christoffer Berndt, Jakob Radby, Dominic Tjalfe Hansen, Lasse Jetdilok Slagor Clausen, Christian Mikkelsen, Louise Gemmer Klindt, Lucas Larson, Silas Jepsen og Sofie Hasbo.
Hans Christian Hindbo Lorenzen, Magnus Thrane Rasmussen, Max Emil Morthorst Hansen, Emil Lindholdt Petersen og Natalie Pötzschfik grønt bælte.
Jonas Hedevang Julh, Emma Jøhnk, Eskild Blond Petersen, Frederik Berndt og Mazvydas Smicusfik orange bælte.
Sander Jensen, Tobias Kortbek, William Berndt, William Birkebæk, Daniel Hornshøj, Christian Juhler, William Aaskov Lund,Daniel Jakobsen, Emil Strange, Kasper Thorndal, Lasse Juhler Krab
og Laura Graakjær Mikkelsen fik gult bælte.
De 2 Dragonkids hold bliver trænet af Jeanette L. Christiansen og Henrik Antonsen med Marie-Cathrine Gramberg Sørensen, Ina Skøtt og Morten Jensen som hjælpetrænere.

21.09.13

Taekwondo Team Haderslev afholdte for første gang i klubbens historie et kamp-stævne.
Stævnet blev arrangeret i samarbejde med DAMA (Danish Amateur Martial Arts) og er en stævneform der er åben for alle stilarter.
Således dukkede der både karate-, kung fu-, kickboxing, thaiboxing og taekwondo kæmpere op fra hele landet - de mindste var kun 6 år og de største kæmpede i sværvægt.
Stævnet blev heldigvis en succes og der var 75 kampe i løbet af dagen, alle kampe blev gennemført uden alvorlige skader.
Fra Taekwondo Team Haderslev deltog Kristoffer Kliver 9 år, Dichte Jørgensen 8 år, Lauritz Zempel 7 år, Christoffer Berndt 7år alle i kategorien 6-10 år og vandt alle guld.
Af de lidt ældre børn i alderen 10-15 vandt Maja Jørgensen 11 år Bronze, Max Zempel 11 år, Guld, Viktor Lund Thomsen 12 år vandt Sølv. I de voksne rækker vandt Rasmus Dørig Nilsson Sølv i Letkontakt -60kg og ligeledes Sølv i Semikontakt. Kenneth Berndt kæmpede i -85kg letkontakt og vandt sølv. Marie-Cathrine Gramberg Sørensen vandt sølv i -65 kg semikontakt. i +91kg letkontakt vandt Jonas de Turah Guld og Lars Skøtt fik sølv.
i -75kg vandt Morten Jensen Sølv. Så alt i alt en rigtig god medaljehøst for Taekwondo Team Haderslev.

Billede af Morten Jensen der rammer sin modstander med et spark til hovedet.

DAMA Cup 21/9-13

Haderslev Idrætscenter, Opvisningshallen
Stadionvej 5, 6100 Haderslev
Indvejning kl. 9.00-10.00
Information og regelgennemgang kl. 11.00
Kampstart kl. 11.30

DAMA (Danish Amateur Martial Arts) arrangerer i samarbejde med Taekwondo Team Haderslev stævne.
Det er åbent for alle stilarter og grader, deltagerne skal bare være fyldt 6 år.
Deltagerne kommer fra bl.a. Karate, Kickboxing, Taekwondo, Jiu-Jitsu og Kung-Fu og kæmper alle under samme regelsæt i enten semi- eller let-kontakt.

Der er stor fokus på sikkerhed og regelsættet kombineret med udstyret gør at alle, selv helt nye, kan få en god oplevelse uden skader :-)

DAMA Cup er et hyggeligt og uformelt stævne for hele familien. Sidste stævne i Esbjerg havde klubben 30 kæmpere med i alle aldersgrupper og vi havde en fantastisk dag hvor forældrene havde sørget for kage m.m. :-)

Tilmelding sker på tavlen i Dojangen - der er allerede 17 tilmeldte :-)

Der kan læses mere her:
http://dama-dk.weebly.com/index.html
Hent regler for kickboxingher

30.07.13

Hermed følger tidspunkt og sted for fælles højbæltetræninger i efteråret.
Det er muligt at være med fra 5.kup (blå m/rød)
Giv altid Johny besked hvis I vil deltage nogle af datoerne, så tilmelder han jer, og vi kan arrangere fælles kørsel.

Søndag 18. aug. Vejle TKD Klub
Søndag 1. sep. Kolding TKD Klub
Søndag 15. sep. Vejle TKD Klub
Søndag 13. okt. Grindsted TKD Klub
Søndag 3. nov. Kolding TKD Klub
Søndag 24. nov. Vejle TKD Klub

Træningerne er fra kl. 11.00 til 15.00, med en pause midtvejs.

11-06-13

Vi i Taekwondo Team Haderslev er nu stolte af, at kunne præsentere vores nye administrationssystem, kaldet Klub-modul.

Hvad er det?
- Klub-modul er et fuldautomatisk administrationssystem.
- Det trækker selv kontingent, via NETS (betalingskort) Så ingen bøvl for jer eller for kassereren.
- Der er afkrydsningslister for hvert hold.
- Det håndterer klubshop og lagerstyring. Her betales også med betalingskort.
- Det laver selv regnskab, over de ting der bliver solgt, kontingent, startgebyr, mm.
- Det håndtere event tilmeldinger og betaling for events.

Hvordan fungerer det.?
- Medlemmerne opretter sig selv og tilmelder sig det ønskede hold. Vi har opsat hvert hold med min. og max alder, samt hvor mange deltagere hver hold kan rumme. Er der plads på det ønskede hold, kan medlemmet starte med det samme. Er holdet fyldt, kommer de på en venteliste.
- Når man tilmelder sig et hold, skal man efter godkendelsen lave indbetalingen. Fremadrettet trækker systemet selv kontingent til den 1. i måneden. Medlemmet bliver gjort opmærksom på denne trækning via E-mail og SMS ca. 10 dage før.
- Bliver kontingentet af en eller anden grund ikke betalt, bliver medlemmet automatisk fjernet fra afkrydsningslisten. Pladsen bliver dog ikke givet videre til den næste på ventelisten med det samme.
Når der bestilles på shoppen, indtaster man kortoplysninger, og pengene bliver trukket når varerne bliver sendt fra leverandøren eller lagt frem til udlevering.

Hvad med sikkerheden?
- Systemet samarbejder med NETS og er derfor helt sikkert. Det er NETS der udelukkende har med alle kortoplysninger at gøre. Det har hverken Taekwondo Team Haderslev eller Klub-modul noget at gøre med.
- Systemet går hvert 15. min ind og ser om det betalingskort der til tilmeldt hvert enkelt medlem, er gyldig. Skulle dette ikke være tilfældet, får medlemmet og kasserer straks en mail herom. Medlemmet kan selv logge ind og rette det i systemet.

Hvad skal jeg som medlem gøre nu?
- Du skal nu gå ind påhttp://taekwondohaderslev.klub-modul.dkog tilmelde dig det hold du eller dit barn er på lige nu. Der vil fremgå på siden hvordan du gør.

Hvornår starter det?
- Vi starter i dag!
- I kan derfor allerede nu oprette jer og tilmelde jer de ønskede hold, samt lave indbetalingen på 1 kr. Næste betaling sker automatisk den 1. juli.

Er der en sidste frist for tilmelding?
- Ja. I skal alle have tilmeldt jer senest den 28 juni. Da vi derefter lukker op for nye medlemmer.
Vi har tilmed fjernet opstartsgebyret på 200 kr. ind til 1. juli. Dog kun for allerede betalende medlemmer.

Den første betaling.
- Når I tilmelder skal i betale 1 kr.
Det vil fremgå at I den 1. juli vil blive opkrævet 1 kr. for juli måned. Vi retter dog kontingentet til normal pris senest den 30. juni. I vil derfor ikke modtage nogen mail om, at vi trækker det korrekte beløb den første måned.

Hvad hvis jeg har betalt for længere end startdatoen?
- Vi har et par enkelte medlemmer som har betalt kontingent for længere end til 1. juli. Det kan skyldes, at de lige er startet, eller har betalt for en længere periode. Dem der har betalt til længere end 1. juli får besked af kassereren om at sende deres konto og reg nr. og de vil få pengene tilbagebetalt. Husk at de også skal oprette og tilmelde sig til et hold.

Ændrer det nye system noget?
- Ja, det nye system gør nu, at vi kører kontingent pr 1 mdr. frem for førhen 3 mdr.
- Da det hele kører via ”betalingskort betaling” gør det, det hele meget lettere, og for nogle familier, har det været en stor udgift at betale for 3 mdr. Især opstarten kan være dyr.
- Ud over at alt bliver lettere, ændre det ikke noget..

Skal man have dankort?
- Lige nu er det kun dankort, der virker. Men inden længe vil det også være muligt at bruge andre betalingskort som f.eks.Mastercard.
- Man kan stadigvæk betale med alm. overførelse, men det er meget resourcekrævende for kassereren, så vi beder derfor alle betale med et betalingskort.

Kan jeg få hjælp?
- Ja. Der bliver afholdt et par aftener i klubben, hvor man kan få hjælp til at komme på det nye system. Vi stiller et par computere op.

Er spørgsmål til noget af alt dette, kontakt gerne Kasserer Henrik Neertoft.

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Nye bæltefarver til børnene

Taekwondo Team Haderslev har afholdt graduering for 13 børn der havde bestået den fysiske test, og var klar til nye bælter.
Efter halvanden time med teknik, kamp, selvforsvar og teori kunne børnene med stolthed modtage deres nye grad.

På billedet ses bagerst fra venstre:
Træner Jacob Jeppesen, træner Mark-Antoni Gramberg Sørensen, Mathias Terkildsen (gult), Maja Jørgensen (gult snip), Henrik Højlund (grønt), Erik Henriksen (grønt), Omar Ziga (gult), Kathleen Jensen (gult snip), gradueringsansvarlig Johny Gramberg og træner Atila Sønnichsen.

Forrest fra venstre: Mathias Jacobsen (gult), Magnus Jensen (gult), Noah Høegh (gult), Viktor Thomsen (gult), Oskar Corydon (gult), Maja Jensen (gult snip) og Hans Hecky (gult snip)

13.04.13

Taekwondo Team Haderslev har fået 3 nye gulsnipper!
Efter at have bestået den fysiske prøve blev Niels Jørgensen, Michael Bergmann og Mette Hvidegaard Zempel indstillet til Graduering. Efter en times tid med grundteknikker, selvforsvar og kamp kunne de 3 modtage deres gule snip, som er den første af de i alt 10 gradueringer inden sort bælte.
Klubben har i den senere tid haft stor succes med at tiltrække nye medlemmer og er således oppe på over 120 medlemmer i alderen 5-46 år. Nye tiltag som +20 begynder hold har også tiltrukket flere voksne medlemmer, der har fået øjnene op for den effektive konditions- og styrketræning der er en stor del af den Koreanske kamp og selvforsvarskunst.

På vedhæftede billede ses fra venstre: Niels Jørgensen, Michael Bergmann og Mette Hvidegaard Zempel

30.03.13

Klubbens Dragonkids viste at de havde lært de nye spark og slag og bestod alle deres graduering. På billedet ses: Lauritz Zempel - organge mon-bælte, Frey Antonsen, Jonas Antonsen, Silas Jepsen, Sofie Hasbo, Lucas Larson, Oliver Jensen, Christoffer Berndt, Louise Klindt, Lasse Slagor Clausen, Simon Petersen, Dicte Dahl Jørgensen, Smilla Møller, Karl Gram, Mathias Tygesen, Aske Wogensen, Christian Mikkelsen, Dominic-Tjalfe Hansen, Jakob Radby og Kristoffer Kliver fik orange mon-bælte.
Magnus Rasmussen, Eskild Petersen, Noah v. Nielsen, Adam v. Nielsen, Victor Hans, Hans Christian Lorenzen og Emil L. Petersen fik Gult mon-bælte.
Mon-bælterne er hvide med en farvet streg igennem på langs og er et separat bæltesystem for de mindste. Træningen består af en stor del leg blandet med Taekwondo teknikker og de mindste er kun 5 år når de starter.

23.02.13

Taekwondo Team Haderslev deltog med 29 kæmpere til DAMA Cup i Esbjerg.
DAMA står for Danish Amateur Martial Arts og er et åbent stævne hvor alle stilarter kan deltage under et fælles regelsæt.
Der var deltagere fra både Karate, Kickboxing, Ninjutsu, Jiu Jitsu, Kung Fu og Taekwondo.
Taekwondo Team Haderslev havde for første gang sine "Dragonkids" med - det er klubbens yngste hold med børn fra 5-9 år.
Derudover deltog også kæmpere fra børneholdet og voksenholdet.
I alt kom klubben hjem med 23 medaljer; 10xGuld, 7xSølv og 6xBronze
Reslutaterne blev følgende Max Zempel: Bronze, Maja Dahl Jørgensen: Sølv, Lauritz Zempel: Guld, Azad Massoud: sølv i -80kg lowkick, Mathias Thygesen: Guld, Karl Gram, Sebastian Skov, Silas Jepsen: Guld, Hans Hecky, Mark-Antoni Gramberg-Sørensen: Bronze i -65 semi og bronze i -65 letkontakt. Jacob Jeppesen: Bronze i -60 letkontakt, Ida Nissen: Guld, Ionela Sønnichsen: Sølv i -55kg semikontakt. Celine Helene Winter Lindbeck: Bronze i -60kg semikontakt, Lars Skøt: Sølv i +91kg semikontakt, Ina Skøt, Lukas Andersen: Bronze, Viktor Lund Thomsen: Guld, Ulrik Nicolaisen, Max Emil Morthhorst Hansen: Guld, Natalie Pötzsch: Guld, Christoffer Berndt: Guld, Sofie Hasbo: Guld, Aske Wogensen: Guld, Dicte Dahl Jørgensen: Sølv, Kristoffer Kliver, Jonas Kipp Antonsen: Sølv, Dominic-Tjalfe Hansen: Sølv.
Derudover ses også på billedet trænerne Henrik Antonsen og Morten Johansen.

09.03.13

Forældre/barn træning stor succes!

Mon-torsdags holdet har lørdag haft træning sammen med deres forældre. Det er første gang i klubbens historie at børn og forældre er til fællestræning og det var en stor succes med 48 deltagere!
Efter små 2 timers træning hvor både børnene og deres forældre gav den fuld gas, blev der serveret aftensmad og så blev der hygget med film på storskærm.

26.02.13

Indbydelse til generalforsamling.


Så blev der tid til den årlige generalforsamling, den bliver afholdt tirsdag d. 26. februar kl. 19.00 i klublokalerne

Regnskabet for 2012 har i modtaget sammen med mailen.

Håber at se jer alle sammen, også forældrene, da generalforsamlingen er meget vigtig for at sikre at klubben også fremover kører som den skal.
- der vil selvfølgelig være øl, sodavand + kaffe og kage

Tilmelding nødvendigher

Dagsorden:


1. Valg af dirigent.
2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år.
3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år til godkendelse.
4. Fastsættelse af kontingent.
5. Forelæggelse af bestyrelsens budgetforslag for det kommende år.
6. Behandling af indkomne forslag.
7. Valg af bestyrelsesmedlem – Mark-Antoni Gramberg Sørensen er på valg og genopstiller.
8. Valg af bestyrelsesmedlem - Jeanette Christiansen er på valg og genopstiller ikke.
9. Valg af kasserer – Henrik Neertoft er på valg og genopstiller.
10. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen.
11. Valg af revisor og revisorsuppleant.
12. Eventuelt.


Med venlig hilsen

Morten Johansen
Formand, Taekwondo Team Haderslev

19.01.13

Årets første graduering i Team Haderslev

Taekwondo Team Haderslev har gennemført årets første graduering.
8 Elever havde gennemført den fysiske test og fik således lov at stille op til graduering til næste bælte.
For at sikre et fortsat højt niveau havde man denne gang valgt at invitere 4. Dan Sabeumnim Jesper Pedersen fra KoldingTaekwondo Klub, Silla.
Han var tilfreds med elevernes præstation og gav dermed sit stempel til alle 8 deltagere som efter 3 timer med teknik, teori, kamp og selvforsvar kunne tørre svedet af panden og modtage deres nye grad.
På billedet ses fra venstre: Morten Johansen, Jesper Pedersen, Jens Horshauge som fik blåt bælte med rød snip, Jacob Jeppesen,blåt bælte, Celine H.W. Lindbeck,blåt bælte med rød snip, Marie-Cathrine G. Sørensen,gul snip, Ionela ,blåt bælte med rød snip, Julie Diaz,gul snip, Michael Olesen, gult bælte, Kevin Blanca, gul snip. Yderst til højre ses Johny Gramberg.

02.01.13

Nyt Mon-hold om torsdagen.
Grundet den store efterspørgsel starter klubben endnu et Dragonkids hold for de 5-9 årige. Træningstiden bliver torsdage fra 17.00-17.45 med første træning den 10/1-13 der er plads til 30 børn.
Der er tale om to seperate hold så man enten er tilmeldt tirsdag eller torsdagsholdet.
Det er nødvendigt at tilmelde sig på forhånd og der er som på klubbens øvrige hold én måneds gratis prøvetræning.
Tilmelding foretagesher