f logo

Taekwondo Team Haderslev WeekendCamp2021

Årets medlem

Konkurrencen

Årets medlem er den der laver et stort stykke arbejde for klubben. Arbejdet kan være alt fra indsamlinger, salg, oprydning, istandsættelse, arbejde ved diverse arrangementer osv. Alt arbejde har stor betydning og det værdsættes af klubben.

Klubben holder styr på hvilket medlem der laver mest og vinderen får indgraveret sit navn i vandrepokalen der står i klublokalerne.

 

Vindere

2019

Jonas de Thurah

2018

Birger Iversen

2017

Tobias Prehn

2016

Christina Nissen

2015

Maj-Britt Skrubel Permien

2014

Jakob Atila Sønnichsen

2013

Jens Horshauge

2012

Frank Olesen

2011

Henrik Neertoft

2010

Henrik Neertoft

2009

Henrik Neertoft

2008

Henrik Neertoft

 

Taekwondo Haderslev

Onsdag

Taekwondo Team Haderslev er en moderne klub, så samtidigt med respekten for den gamle koreanske kampkunst arbejder vi hårdt på altid at være opdateret med de nyeste træningsmetoder og gøre træningen alsidig og spændende.

Vi prioriterer konditionstræning og effektivt selvforsvar højt, men træner alle aspekter af Taekwondo, så uanset om du træner for at komme i form, lære traditionel kampkunst, vinde medaljer eller for at lære realistisk selvforsvar er Team Haderslev stedet.

Vores stab af dygtige instruktører står altid klar til at hjælpe og klubbens fine faciliteter og udstyr sørger for optimal sikkerhed og træning.

Alle fra 7 år og opefter er velkomne til en måneds gratis prøvetræning.

Træningstider:

Børnehold (fra 7-10 år), Tirsdag og Torsdag fra 17.30-18.30

 

Juniorhold (fra 11-14 år), Mandag og Onsdag fra 17.15-18.25

 

Teen- og Voksenhold (fra 15 år og op), Mandag og Onsdag fra 18.30-20.00

 

Kommende begivenheder

FaciliteterIndgang

Velkommen til Taekwondo Team Haderslev. Her på siden kan du se klubbens faciliteter.

 

Træningssalen

Træningssalen som på koreansk kaldes en Dojang, danner rammen for træningen. De 270 m2 måtter sikrer at kast, fald og gulvkamp kan ske uden skader og danner et behageligt underlag til bl.a. styrketræning. Spejlene giver udøverne mulighed for at se deres egne teknikker og rette eventuelle fejl. Sandsækken bliver brugt flittigt under træningen og giver også rig mulighed for ekstratræning til den enkelte.

Udstyret er en vigtig del af den almindelige træning. Den lette adgang giver endnu mere effektiv træningstid, udstyret er tilgængeligt i alle størrelser og bidrager dermed til medlemmernes sikkerhed under træningen og holder omkostningerne nede for den enkelte.

 

Udstyr

Udstyret er en vigtig del af den almindelige træning. Den lette adgang til udstyret giver endnu mere træningstid.

 

Opholdsrummet

Vores hyggelige opholdsrum bliver brugt flittigt af medlemmer og forældre. Det er også her at klubben holder sine fester.

Forældre har mulighed for at se deres børn træne og samtidigt nyde en gratis kop kaffe mens de venter.

 

Køkkenet

Der er plads til lidt af det hele i klubben, og en kop kaffe mens man venter er heller ikke i vejen.

 

Toilet

 

Omklædningsrum

Det store lyse omklædningsrum giver mulighed for et forfriskende bad efter træningen - og der er masser af spejle til pigerne :-)

 

Græsplæne

Lige ved siden af klubben ligger en stor græsplane som kan bruges til minilejr på børneholdet, udendørs træning om sommeren, eller andre arrangementer.