f logo

Dragon Kids hold

5-6 år

Dragon Kids træningen

Denne træning er skræddersyet til de mindste - aldersgruppen er 5-6 år - hvor trænerne sørger for, at koordination og koncentration indlæres via leg og derfor består en stor del af træningen af netop det.

Taekwondo træning fremmer børnenes koncentrationsevne, balance, motorik, kondition og selvtillid - og samtidigt skal de have det smadder-sjovt og lære en masse andre børn at kende.

Træningen bliver varetaget af en instruktør i samarbejde med evt. deltagende forældre, for at sørge for at børnene får en god oplevelse med hjem fra hver træning. Forældrene skal være til stede under træningen, enten inde i salen hvor de kan lege med, eller de kan hygge sig med en kop kaffe i vores opholdsrum, mens træningen foregår. Vi tror, at en fælles træning med forældre og børn giver trygge rammer for de mindste og giver en glæde ved at være fælles om en fysisk aktivitet.

Man skal bare møde op i joggingbukser og der trænes enten i bare tæer eller strømpesokker.

Træningstider

Lørdag: kl. 10.00-10.45


Ferie og helligdage: Ingen træning

Priser

· Kontingent 125 kr. pr. md.

Tilmelding

Tilmelding via dette link til Klubmodul

 

Aktiviteter

· Træning
· Fastelavn
· Juleafslutning


Krav

Klubben drives på frivillig basis og derfor stilles der krav til medlemmer og forældre. Et af kravene er at medlemmer og forældre er med til at hjælpe med rengøringen en enkelt gang på en sæson. Klubben forventer også, at der bliver hjulpet til ved diverse arrangementer.

monpige